Acasa
28 | 10 | 2016
Navigare
Avantajele externalizarii
  • Echipa noastra e formata din personal cu o experienta care o depaseste pe cea a unui singur potential angajat intr-o firma pe un post IT;
  • Contracte de asistenta prin care se efectueaza lucrari la intervale regulate; pot fi utilizate ca intervale de service: concediile angajatilor, orele de dupa program etc;
  • Reducerea cheltuielilor de personal prin externalizarea unor servicii; eficientizarea per ansamblu a calitatii serviciilor prestate si a rezultatelor obtinute.

 

Politica de confidentialitate

S.C. Ro-Info-Design S.R.L. (denumita in continuare si "Societatea") va pune la dispozitie aceasta declaratie de confidentialitate pentru a demonstra angajamentul nostru ferm in ceea ce priveste protejarea datelor personale ale clientilor / tertilor. Parcurgerea cu atentie textul de mai jos al politicii de confidentialitate, inainte de a utiliza continutul sau informatiile acestui site web.

Utilizarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra ca S.C. Ro-Info-Design S.R.L. sa adune si sa proceseze informatii personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, nu utilizati acest site.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau sterge din cand in cand oricare dintre termenii acestei politici de confidentialitate, dupa cum crede de cuvinta. Daca decidem sa modificam politica intr-un mod care va avea consecinte asupra dumneavoastra, vom afişa un anunt pe site-ul nostru timp de 30 de zile sau va vom contacta direct. Pentru modificari minore fara consecinte asupra dumneavoastra, este necesar sa reveniti periodic si sa recititi informatiile din acest site.

Societatea va respecta alegerile ce tin de confidentialitate. Daca ne oferiti informatii personale, le vom trata cu atentie si in conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate.

Va sugeram sa manifestati un grad rezonabil de discretie oricand oferiti operatorilor/proprietarilor vreunui site informtiile dumneavoastra personale. De asemenea, este important de retinut ca oricand va afisati informatiile personale in locuri accesibile publicului, cum ar fi camerele de discutii si site-urile de anunturi, aceste informatii devin disponibile oricarei persoane cu acces la Internet. Prin urmare, va recomandam sa nu afisati in aceste zone publice niciun fel de informatii pe care doriti sa le pastrati confidentiale. Nu trebuie sa ezitati sa cotactati orice site care va solicita informatii personale daca aveti intrebari privind politicile sale.

Societatea poate utiliza informatiile dumneavoastra personale si informatiile optionale (reunite sub denumirea "Informatii despre utilizator") in scopul administrarii si/sau al perfectionării acestui site, conform celor descrise in aceasta politica.

Societatea poate utiliza informatiile furnizate de dvs. pentru:

  • Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra.

  • Oferirea de servicii catre dumneavoastra.

  • Facturarea serviciilor comandate.

  • Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra.

  • Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor noastre.

Societatea nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informaţii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinţa, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii.


 
Servicii IT
Solutii web