Acasa
25 | 10 | 2016
Navigare
Avantajele externalizarii
  • Echipa noastra e formata din personal cu o experienta care o depaseste pe cea a unui singur potential angajat intr-o firma pe un post IT;
  • Contracte de asistenta prin care se efectueaza lucrari la intervale regulate; pot fi utilizate ca intervale de service: concediile angajatilor, orele de dupa program etc;
  • Reducerea cheltuielilor de personal prin externalizarea unor servicii; eficientizarea per ansamblu a calitatii serviciilor prestate si a rezultatelor obtinute.

 

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Continutul site-ului www.rid.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea noastra. Materialele publicate si continutul site-ului pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Societatea noastra nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe site-ul nostru. Ne rezervam dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.rid.ro functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile noastre.

 
Servicii IT
Solutii web